Påmelding

Kristine Weber gjesteforeleser på Bali!

05.03.2013
kristineweber14.jpg

Kristine Weber er både Norges Mester og Nordisk mester i bodyfitness og er aktuell med boken ”Sunn og sterk med proteiner, mat for muskler”. Hun driver også bloggen Kriweb som har over 8.000 lesere daglig hvor hun skriver om kosthold og trening. I forrige uke var Kristine på Bali og holdt foredrag for GoStudys Personlig trener studenter og hun hadde lagt opp til en spennende og lærerik undervisning, både teoretisk og praktisk.

Vi i GoStudy er opptatt av at undervisningen opprettholder faglig kvalitet men skal også være interressant og lærerik. Vi har derfor ved tidligere semestre invitert idrettsprofiler som Andreas Thorkildsen, Christina Vukucevic og Steinar Hoen til å gjesteforelese for våre studenter på idrett og PT. Under slike foredrag får man annen innfallsvinkel på undervisningen som også viser faget i praksis bruk. I Kristine Weber sitt tilfelle har hun en tilnærming til treningsfaget hvor blant annet kosthold er i fokus. Under sitt besøk på Bali undersøkte Kristine derfor mulighetene for studentene å kjøpe og spise sunn mat mens man studerer og trener. I Seminyak finnes det et stort fruktmarked med stort utvalg i eksotiske og spennende frukter man ikke vanligvis finner hjemme. I tillegg er det et stort utvalg i god og fersk sjømat så her er det gode (og ikke minst rimelige) muligheter for å spise sunt og godt. På Kristines blogg kan du lese mer om maten på Bali og få tips til oppskrifter.

Foredrag med Kristine Weber

Den første dagen gikk med til å møte studenter samt å sjekke ut Semaniyak området hvor GoStudy-studentene bor, og Canggu Club hvor studentene har alle sine forelesninger og treningsøkter. Steinar Hoen, idrettskoordinator for GoStudy, var med og viste frem våre fasiliteter. 

Kristine Weber holdt foredrag for flere klasser under oppholdet sitt på Bali og fortalte om sine erfaringer i forhold til hva, hvordan og hvorfor innen trening, med fokus på kombinasjonen fitness og mat. Kristine fortalte blant annet PT-studentene:

Det å se at flere treningsmåter fungerer, alt ettersom hvem man er og hva slags livssituasjon man har er viktig å få med seg.

Praktisk undervisning

Etter teorien var det tid for praktisk undervisning. Christian Marthinussen, lærer ved PT-utdanningen på Bali, hjalp til med å demonstrere noen av Kristines spottingteknikker i Elite gymmen på Canggu Club.  Etter lunsj fortsatte undervisningen utendørs med forskjellige øvelser blant annet ved hjelp av kettlebells og studentene plukket opp mange nye tips og teknikker.

 

- Dette har vært utrolig lærerrikt for min del, og jeg kan bare håpe at studentene satt igjen med noe etter denne dagen de og – om ikke annet en liten gnist for å finne sin egen vei i kostholds- og treningsjungelen.

 

Følg Kristine Webber på hennes blogg.

Tilbake
Chat med oss