Påmelding

sydney

Personlig trener 1 - m/Crossfit north head OG Udayana university

 

 • Eksklusivt: Personlig Trener-utdanning i samarbeid med Udayana University, ICMS og CrossFit North Head. Helt unikt for norske studenter!
 • 2 for 1: Semesteret i Sydney starter med forelesninger på Bali. Du opplever to studiedestinasjoner for prisen av en.
 • Tilgang til Crossfit North Head i Manly
 • Høyeste faglige kvalitet
 • Mulighet for Crossfit L1-sertifisering ved endt studie
 • Offisielle Crossfit-trenere

Eksklusive fasiliteter

 

 • Opplev både Sydney og Bali
 • Tilgang til egen CrossFitboks
 • Bli Personlig Trener
 • Egne treningsfasiliter på Bali
 • Gode muligheter til trening
 • 15 minutter til Sydney

Som student på Personlig Trener 1 i Sydney vil du ha tilgang til CrossFit North Head, som ligger like ved Manly Beach. Før du reiser til Sydney, vil du også få ca tre uker på Bali med forelesninger og tilgang til treningsfasiliteter på campus. Dette vil si at du får oppleve to studiedestinasjoner for prisen av en. Ca 3,5 uker på Bali og 12,5 uker i Sydney


CROSSFIT NORTH HEAD

Som student ved Persolig Trener 1 - CrossFit North Head i Sydney har du tilgang på ekslusive treningsfasiliteter i det som regnes å være Sydneys beste CrossFit-boks! Du får også oppleve Bali da semesteret starter med forelesninger der.

CrossFit North Head ligger like ved Manly Beach, Sydney. CrossFit-boksen er lokalisert i et stort nedlagt militærlager, og er fullt utstyrt med alt en utøver i CrossFit ønsker seg. Boksen har også et uteområde som tillater tøffe treningsøkter i solen med utsikt til Sydney.

Campus Bali er lokalisert i Seminyak på Bali. Alle studenter bor 2 eller 3 medstudenter sammen på campus, i området Seminyak, som ligger ca. 15 minutt fra Kuta og ca. 25 minutt fra Denpasar. På campus finnes blant annet elitegym, to restauranter, i tillegg til et kjøkken man kan benytte seg av for å lage egen mat. Det finnes også et flott svømmebasseng omgitt av tropiske trær og planter, solsenger og et avslappingsområde.

Studiefasiliteter og undervising
Teoretisk undervisning foregår i klasserom på ICMS og praktisk undervisning på Crossfit North Head. Alle studentene vil være innrullert ved Udayana University.

På Bali hvor du er tre og en halv uke av semesteret ligger forelesningssalen en kort spasertur fra hvor du bor, og består av et stort lyst rom med aircondition, gode stoler og bord. I forelesningssalen vil man ha det meste av teoretisk undervisning. Ønsker man å studere på ettermiddagstid kan man enkelt koble seg på internett på campus. Alt ligger til rette for en studiehverdag hvor kvalitet er i fokus.

TRENINGSFASILITETER

Sydney (ca 12,5 uker):
ICMS har også et bredt tilbud av sportsaktiviteter, enten du er interessert i fotball, volleyball, rugby, basketball, tennis, svømming, yoga eller generelt bare liker å holde deg i form. Fem minutter unna skolen finner du Manly beach hvor svømming og surfing foregår hele dagen. I tilknytning til skolen fins det også et eget treningssenter hvor du kan utøve styrketrening.

Bali (ca 3,5 uker):
GoStudy Sport og Udayana University har egen dedikert gym for PT-studenter på campus. Her skal du være de tre første ukene av semesteret. Denne gymmen ble bygget i 2014, og har alt av utstyr du har behov for i undervisningen. Det kan nevnes vekter, TRX, matrix power station, dumbells, kettlebells og mye mer. Gymmen er plassert på campus, noen minutt unna rommet ditt, for at du skal få mest mulig tid til din studiehverdag.

Tren på fritiden

I en yrende verdensmetropol som Sydney ligger alt til rette for at man skal kunne utøve hvilken som helst idrett på alle nivåer. Ønsker man spesifikk trening på fritiden finnes fasilitetene like i nærheten.

Med tilgang til fantastiske treningsfasiliteter i Sydney og på Bali skal ingenting stå i veien for at du skal få fullt utbytte av dine studier i utlandet.

studer under solen


Som student i Sydney ved Udayana University kan du være sikker på at kvalitet er i fokus. Faglig sterke forelsere med lang erfaring sikrer deg som student kvalitet i utdannelsen.

 • Offisielle Crossfit-instruktører som forelesere
 • Bli personlig trener med EHFA-sertifisering
 • Internasjonalt studentmiljø på ICMS
 • Kan tas som kurs, uten studiekompetanse
 • Veien er kort fra studie til jobb

Personlig Trener-utdanning i samarbeid med Udayana University, ICMS og CrossFit North Head. Helt unikt for norske studenter!


personlig trener 1 - crossfit north head

Personlig Trener 1 CrossFit North Head er et modulbasert studium bestående av tre hovedmoduler som fordeles ved åtte fag ved Udayana University.

Treningsfysiologi og anatomi:
Ved gjennomført studium skal undervisningen gi studentene kunnskap innen treningsfysiologi og anatomi som er relevant for utøvelse som personlig trener.

Treningsplanlegging og PT-rollen:
Ved gjennomført studium er denne modulen ment å gi kunnskaper om, og innsikt i, pedagogiske metoder med tanke på formidling og veiledning innen personlig trener-virksomhet. Modulen er også ment å gi kunnskap innen helse- og livsstilsproblematikk relevant for personlig trener-virksomhet.

Instruksjons- og spotting-teknikker:
Undervisningen skal gi innføring og erfaring i praktisk instruksjons- og spotting-teknikker som er relevant for personlig trener-virksomhet.

MERK: Endelig pensum kommer 1-2 måneder før studiestart.

organisering

Undervisning i studiet vil være basert på forelesning og praktisk undervisning, i tillegg til problembasert læring i mindre grupper. Studiet vil i størst mulig grad være praktisk rettet, og studentene skal øve på ulike ferdigheter, som for eksempel "spotting" og manuelle tøyningsteknikker, samt planlegge og gjennomføre treningsøkter, og samtidig evaluere hverandre som personlige trenere. Den teoretiske undervisningen vil gi faglig grunnlag for de praktiske modulene.

Studiet gjør bruk av arbeidsformer som problembasert læring (PBL), selvstudium, praktisk aktivitet, skriftlige innleveringer, muntlige fremlegg og instruksjonsoppgaver. Det forutsettes at studentene yter en selvstendig studieinnsats i form av selvstudium, gruppearbeid, egentrening og lignende, slik at samlet arbeidsmengde i gjennomsnitt blir ca. 40 timer i uka.

Oppmøte på all undervisning som er gitt i forbindelse med studiet er obligatorisk. 

Eksamen:
Eksamen gjennomføres på studiested. For å kunne gå opp til eksamen forutsettes det at studentene har fulgt forelesninger.   

Ikke studiekompetanse?
Har man ikke dette, kan man fortsatt bli personlig trener. Man vil da ta studiet som et kurs, og man vil få seritifisering fra EHFA som gir kvalifikasjoner til å jobbe som personlig trener.

MERK: Har man ikke generell studiekompetanse vil ikke dette regnes som et studie, men et kurs. 

EHFA-SERTIFISERING

Fitness Instructor Level 3 og Personal Trainer Level 4

GoStudy Sport er godkjent av det høyeste kvalitetsorganet innen helse og fitness i Europa - European Health & Fitness Association (EHFA).

Mange anerkjente personlige trenere i dagens marked har valgt utdannelser hvor man får sertifiseringer fra EHFA.

Sertifiseringene du får etter å ha gjennomført og bestått utdannelsen Personlig Trener 1 gjennom Udayana University og GoStudy Sport, er en av de mest komplette på markedet. Du får internasjonal sertifisering gjennom EHFA både på deres Level 3 (Fitness Instructor) og Level 4 (Personal Trainer LEVEL 4). Disse kan du benytte dersom du skal jobbe både i og utenfor Norge. 

Level 3 kvalifiserer deg til å arbeide med individuelt tilpasset trening.

Level 4 kvalifiserer deg til å jobbe som treningsveileder og instruktør i Norge og internasjonalt.

“SATS ELIXIA opplever en enorm etterspørsel etter personlig trening, og trenger derfor mange nye, dyktige trenere til enhver tid! Gjennom vårt samarbeid med GoStudy Sport ansetter vi trenere som har utdannet seg til personlig trener, og flere studenter får jobb etter endt utdanning.” Atle Arntzen, Nordic PT Manager i SATS ELIXIA

kort vei til manly beach

 

 • Bo 5 min. fra Manly Beach
 • En kort båttur på 15 minutter så er du i verdensmetropolen Sydney
 • Innlosjering 2-4 stk sammen
 • Internasjonalt studentmiljø
 • Fri tilgang til International College of Management Sydney
 • Svært godt studentsamhold

Å bo ved Manly Beach, 15 minutter unna Sydney, og samtidig ha tilgang til ICMS, gjør at du som student ved Udayana University får en helt unik studieopplevelse. Dette kombinert med at du også får oppleve Bali de tre første ukene av semesteret gjør dette til en fantastisk mulighet for de som ønsker å studere i utlandet.


slik bor du

Studentene blir innkvartert på to-, tre- eller firemannsrom. Det vil være kort vei til de fantastiske treningsmulighetene på Manly Beach, klasserom og andre fasiliteter.

Studentene vil også ha tilgang til alle fasiliteter på International College of Management Sydney (ICMS).

På Bali hvor du er de tre første ukene av semesteret innlosjeres alle studentene 2 eller 3 medstudenter sammen på campus, i området Seminyak, som ligger ca. 15 minutt fra Kuta og ca. 25 minutt fra Denpasar. På campus finnes blant annet elitegym, to restauranter, i tillegg til et kjøkken man kan benytte seg av for å lage egen mat. Det finnes også et flott svømmebasseng omgitt av tropiske trær og planter, solsenger og et avslappingsområde.

pulserende manly

En pulserende metropol, legendariske strender og et internasjonalt universitetsmiljø. Hva mer kan du ønske deg? Vakre og koselige Manly, hvor ICMS ligger, er kjent for sine praktfulle strender og yrende vannsportmiljø. Kaféer, uteliv og shoppingmuligheter finnes også i rikt monn på Manly. Merk deg navnet "The Corso", hovedgaten i Manly.

Australias fremste symbolby og metropol, Sydney, ligger bare en kort reise (15-20 min) med hurtigbåt unna Manly. I helgene når folk fra f.eks. bykjernen i Sydney skal kose seg, enten det er shopping, strandliv eller andre helgeaktiviteter drar mange av de ut til Manly. Ulike festivaler og arrangementer innen sport og kultur finnes året rundt - her er det altså umulig å kjede seg.

Shopping
Manly har et stort utvalg av butikker og kjøpesentre. I tillegg vil en 15 minutters reise ta deg inn til verdensmetropolen Sydney.

Klima
Sydneys årstider er motsatt av den nordlige halvkule, og byen har et subtropisk klima med varme somre og kaldere vintre, og regn spredt jevnt gjennom året.

UDAYANA UNIVERSITY OG ICMS

Som student ved Udayana University blir man også en del av et levende universitetsmiljø ved anerkjente og prisbelønnede International College of Management Sydney (ICMS) hvor du har din teoretiske undervisning. ICMS ligger på halvøyen Manly, ca. 15 min. reise fra Sydney.

Alle studentene innrulleres på Udayana University.

Universitetsbygget er et eventyrlig gotisk bygg fra 1885, som har en fantastisk beliggenhet på et høydedrag like ved praktfulle Manly Beach. Da dette er et allerede etablert universitet vil det være internasjonale studenter fra hele verden. ICMS tilbyr studenter ved Udayana University å delta i idretter som basketball, volleyball, tennis, svømming, fotball og yoga. Hvis du liker spenning og action, kan du prøve innendørs fjellklatring, fallskjermhopping, rafting, seiling, fiske, surfing, dykking og ridning.

På ICMS finner man som student alt man trenger, fra kantine, bibliotek og lesesaler.

Helsetilbud
Manley Hospital har åpent 24/7 for øyeblikkelig hjelp. Våre lokalt ansatte vil også hjelpe deg om det skulle være nødvendig.

Totalpakker sikrer deg gode priser

Fra kr.

99.500,-
Flyreise inkludert
Bosted inkludert
Studie inkludert

TOTALPAKKE

Som eneste aktør på markedet tilbyr GoStudy Sport en totalpakke. Det vil si at du som student ved Udayana University får både studiet, reise og opphold i en pakkepris. Semesteret starter med tre uker med forelesninger på Bali. Dette betyr at du får oppleve to studiedestinasjoner for prisen av en. Kvalitet har hovedfokus, med faglig sterke forelesere både fra Udayana University, CrossFit North Head, samt anerkjente PTer fra treningsbransjen.

Fly Inkludert Opphold Inkludert
Mat Ikke inkludert Internett Ja
Strand 5 min. gange Butikk 5 min. gange
Opptakskrav Generell studiekompetanse Klasserom På campus
Restauranter 5 min. gange Avreise vårsemester Januar/Februar
Avreise høstsemester August/September Visum Ja
Varighet 16 uker Varighet Ca 3,5 uker på Bali & 12,5 uker i Sydney
Høst 2019 & Vår 2020: kr 99.500,- + Adm.gebyr: kr 2 500,-

Forelesere

Andrew Berridge

Andrew Berridge
CrossFit Trener

Andrew har flere ti år med erfaring fra treningsbransjen. Han har over 6 års erfaring fra CrossFit som utøver og instruktør. Han har opptil flere ganger kvalifisert seg til Australian Regional CrossFit. Han er også 6 ganger Australsk Muay Thai mester.
Julia Higgs

Julia Higgs
CrossFit Trener

Julia Higgs har lang og bred erfaring fra treningsbransjen. Som både personlig trener og CrossFit utøver har hun siden ungdomsårene opparbeidet seg et godt navn innen trening i Australia. Hun innehar utallige sertifiseringer. Hun har en lidenskap for uten

Våre ansatte

Cecilie Eastwood

Cecilie Eastwood
Hovedkoordinator

Cecilie har jobbet for GoStudy siden 2012 og har hovedansvaret for alle GoStudy sine studenter i Sydney. Cecilie er australsk, men har norsk far og har bodd i Norge tidligere. Hun snakker derfor godt norsk. Cecilie har blant jobbet for ICMS og som revisor
Ida Marie Blunck Moe

Ida Marie Blunck Moe
Studentkoordinator

Ida er en tidligere student hos oss, og sørger nå for at studentene våre i Sydney har en så god studiehverdag som mulig.

Nytt

Ledige studieplasser

01.07.2019
Fortsatt usikker på hva du skal etter sommeren? Lyst til å begynne studiene, men også til å reise og oppdage mer av verden? Da er du ikke alene! Våre studenter tar startstudier i utlandet som kan brukes i senere grader, samtidig som de gjør noe helt annet etter videregående.
Les mer

Åpningstider i julen og nyttår

01.07.2019
I forbindelse med jul og nyttår holder GoStudy stengt fra og med lille julaften 23 desember og åpner igjen 2 januar 2018.
Les mer

Åpnet høst 2018 og vår 2019 for påmelding

14.10.2017
Nå er det din tur! Uforpliktende påmelding til høsten 2018 og våren 2019 er i full gang. Du kan studere på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba, i Paris, i Barcelona og i England. Du kan velge mellom Ex.phil/Ex.fac med tilleggsfag, og som eneste leverandør kan du studere personlig trener på Bali og i Sydney. I Sydney og på Cuba kan du o...
Les mer

En skoledag for PT studentene

06.10.2015
Mange lurer på hvordan en skoledag ser ut for studentene i utlandet. Maria som blogger for Personlig Trener CrossFit North Head studentene gir et innblikk i alt fra mat, teoretisk og praktisk undervisning i Sydney.
Les mer

Ledige studieplasser vår 2016

17.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier på Bali, i Sydney, i Mexico, på Cuba og i Norge. Det er rullerende opptak som vil si at man kan i prinsippet melde seg på helt frem til avreise.
Les mer

Toppidrettsutøver valgte GoStudy Sport

05.07.2015
Stine Skogrand er håndballspiller på elitenivå hos Tertnes og har også en bakgrunn som landslagspiller. Nå er hun utdannet personlig trener gjennom GoStudy Sport og satser på en midlertidig karriere som PT skriver Bergensavisen .
Les mer

Jeg har meldt meg på, hva skjer nå?

20.04.2015
Du har meldt deg på studier gjennom GoStudy, GoStudy Sport eller GoStudy Academics og lurer på hva som skjer videre. Du har også en venn som har lyst å være med og usikker på om han er for sent ute.
Les mer

Ingrids 10 ting med Australia

10.04.2015
Ingrid som har blogget fra Personlig Trener CrossFit North Head i Sydney har laget en liste på ti punkter om Australia og Sydney. Her kan du lese listen kort oppsummert.
Les mer

O'week, campus dag på ICMS

19.02.2015
Studentsamfunnet er en viktig del av helhetsopplevelsen av oppholdet i Sydney. Hvert semester blir studentene tatt godt imot av ICMS.  Da arrangeres Campus Day, også kalt O-week hvor studentene blir introdusert for studentsamfunnet og livet generelt i Manly.
Les mer

Studentenes egen blogg

16.02.2015
Hvert semester skriver studentene sin egen blogg fra sin studiehverdag i utlandet. For deg som går med tanker eller skal studere i utlandet gir det deg en fin pekepinn på hva du kan forvente å oppleve under et semester.
Les mer

Vårsemesteret 2015 er i gang

05.02.2015
Vårsemester er i gang og studentene er ankommet studiestedene som de skal være de neste 3 månedene. Her skal de være med på opplevelser og ha spennende studier.  
Les mer

Åpningstider i julen og nyttår

22.12.2017
I forbindelse med jul og nyttår holder GoStudy stengt fra og med lille julaften 23 desember og åpner igjen 2 januar 2018.
Les mer

Studieuke og tidenes tur

03.11.2015
Også i Sydney har studentene studieuke som flere benytter på å reise rundt i Australia. Dette semesteret har flere av bloggerne meldt seg på den populære turen “Chase the sun.” Denne turen går langs østkysten av Australia så man får sett store deler av den kjente kystlinjen på en liten uke. Bloggerne har skrevet opptil fl...
Les mer

Dykkerlappen i boks

05.10.2015
I tillegg til at man får startet høyskolestudiene sine, er mulighetene mange når det gjelder fritidsaktiviteter i utlandet. Flere av studentene velger å ta dykkerlappen. Mette som er en av bloggerne fra Sydney har sammen med venninen Linda tatt dykkelappen og er nå Open Water Diver (PADI) sertifisert.
Les mer

Studér i utlandet kommende høst

08.07.2015
Det er fortsatt mulig å melde seg på studier til høst 2015. Rett over sommeren er det oppstart av nytt semester på Bali, i Sydney, på Cuba, i Mexico og i Norge.
Les mer

Dette bør du kreve av en PT

22.04.2015
Bergens Tidende skriver om hva en bør kreve av en som er personlig trener. På første plass nevner de formell teoretisk utdanning kombinert med praktisk erfaring. Begge deler får du med GoStudy Sports personlig trener utdanning på Bali, i Sydney eller i Norge.
Les mer

Hva med 15 april?

10.04.2015
Pågangen av påmeldinger er større enn noen gang. For studier gjennom Gostudy og Gostudy Sport kan det derfor være lurt å melde seg på innen 15 april trass i at vi har rullerende opptak.
Les mer

Jakten på solen

30.03.2015
Chase the Sun er en utflukt de fleste studentene er med på mens de studerer i Sydney. Turen går over 10 dager og man få være med på ting som den vanlige turisten bruker flere uker på å oppleve.
Les mer

Umettelig marked for Personlig trening

17.02.2015
Ifølge Aftenposten  kjøper nordmenn personlig trening for rundt 400 millioner. Tall avisen har samlet inn viser at totainntekten for bransjen trolig ligger på rundt 400 millioner kroner.
Les mer

Studentenes egne Instagram bilder

13.02.2015
Se studentenes egne Instagram bilder med taggen #gostudy99 eller følg oss på Instagram @gostudy99.
Les mer

Studenttorget intervjuer tidligere studenter

21.01.2015
Studentorget.no har intervjuet flere av våre tidligere studenter som gir deg som kommende student eller med tanker om å studere i utlandet, muligheten for å se hva studentene selv mener om sine studier i utlandet.
Les mer

Meld deg på uforpliktende!

Dette er en helt uforpliktende påmelding. Når påmelding er mottatt vil du bli kontaktet av en av våre studentrådgivere. Melder du deg på som VGS Privatist vil du få en liste med fagvalg og studieprosenter pr fag. Husk at dette bare er tiltenkt som en indikasjon på studiemengde og pris - du vil få tett oppfølging av våre studentrådgivere, og sammen tilpasse din fagplan i forhold til priser og støtte fra Lånekassen.

Steg 1

Velg når, hvor og hva

 • Våren 2020
 • Sydney
 • Global tourism and management

Steg 2

Din informasjon

Les mer om

Sydney
Chat med oss