Skip to main content

FANTASTISKE

Bali

Bali er vårt mest populære studiested, hvor vi har vært etablert siden 1999. På Bali kan du ta personlig trener, privatistfag eller obligatoriske høgskole og universitetsfag. Vi har fokuse på å skape et sosialt og trygt studiemiljø hvor studentene studerer og bor sammen i vakre omgivelser.

Studier

Om Bali

En eksotisk sjarm og et rikt turisttilbud har gjort Bali til Indonesias mest berømte øy, som bringer tankene til paradisiske strender, surfing og late dager. Men Bali er også full av skjulte steder, templer og snirklete veier gjennom frodige landskaper og er preget av en helt egen kultur som blander hinduisme, magi og åndetro. På denne øya kan du nyte livet eller også gjøre hver dag til en oppdagelsesferd.

Selve studiesenteret vårt ligger i nydelige omgivelser midt i Seminyak, omgitt av små koselige butikker og restauranter av god internasjonal standard, bare 5-10 minutters gange til stranden som strekker seg rundt hele øya. Seminyak er kjent for sine fine strender med gode surfeforhold, strandvolleyball og pulserende kveldsliv.

Tilværelsen din som elev på Bali gir deg studiedager med både praktisk og teoretisk undervisning i trygge omgivelser. På fritiden kan du hengi deg til late dager på stranden, eller kaste deg ut i utflukter og arrangementer som arrangeres av studenter/elever og i regi av GoStudy. Vi har ansatte på Bali som jobber for at dine dager skal bli så innholdsrik som mulig, og for at du skal komme hjem med fine opplevelser i bagasjen. Alle studentene bor samlet, så det er lett å sosialisere seg og få nye venner.

Opplevelser

Hverdag