Skip to main content

STRÅLENDE

Mexico

I Mexico finner du litt av alt! Med sin blanding av vestlig og indiansk kultur, er Mexico et land fullt av kontraster. Hovedstaden er en av verdens største byer, mens du overalt ellers i landet finner koselige, historiske byer og steder fulle av sjarm og liv. Meksikansk mat er verdenskjent og manges favoritt, og de gamle pyramidene er fortsatt et mysterium. Ikke rart landet er et av verdens mest besøkte.

Studier

Om Mexico

Vi holder til i Playa del Carmen, en tidligere fiskerlandsby som har vokst seg til en vibrerende og ung by langs den turkisblå karibiske kysten.

Playa del Carmen og området rundt inneholder litt av alt det som Mexico har å by på. Byens moderne sentrum har det du kan ønske deg av trendy steder og internasjonale merker. Men du er aldri langt fra å kunne oppdage den lokale kulturen heller. Du velger selv hvilke dager du vil bruke til å oppdage noe nytt eller når du bare vil slappe av til karibiske rytmer.

Som student i Playa del Carmen starter du dagen med solid faglig undervisning i trygge omgivelser. Klasserommet vårt ligger sentralt i byen i gangavstand til stranden og 5th Avenue som er byens hovedgate. Playa del Carmen er kjent for sine fine strender, ypperlige dykkeforhold og pulserende kveldsliv.

På fritiden kan du skru ned tempoet og nyte fargene og varmen på stranden, eller bli med på utflukter og arrangementer i regi av GoStudy. Våre ansatte i Mexico jobber for at dine dager skal bli så innholdsrike som mulig, og for at du skal komme hjem med fine opplevelser i bagasjen. Studentene bor samlet, så det er lett å finne samhold og få nye venner.

Opplevelser

Hverdagen i Mexico