Skip to main content

VERDENSMETROPOLEN

Sydney

I Sydney kan du ta Exphil/Exfac, eller studere på International College og Management (ICMS). Campus er lokalisert i Manly, kun en kort reise fra storbyen Sydney. International College of Management Sydney har vunnet en rekke priser for sine studier og tilbyr et yrende studentliv og undervisning med svært høy kvalitet.

Studier

Om Sydney

En pulserende metropol, legendariske strender og et internasjonalt universitetsmiljø. GoStudy i Sydney gir deg alt sammen. Vakre og koselige Manly, hvor ICMS ligger, er kjent for sine praktfulle strender og yrende vannsportmiljø.

Australias fremste symbol-by og metropol, Sydney, ligger bare en kort reise (15-20 minutt) med hurtigbåt unna Manly. Omtalt som den flotteste og mest pulserende storbyen i verden, gir Sydney mye å oppleve for den eventyrlystne. Sydney Opera House, Bondi Beach og Harbour Bridge er obligatoriske landemerker å besøke. Sydney arrangerer årlig noen av Australias største og mest kjente festivaler, og her kan du også ta pulsen på det siste innen film, musikk, kunst og mote.

ICMS i Sydney er kjent for å være internasjonalt og mangfoldig, med studenter fra mer enn 50 nasjoner. Det skjer alltid noe spennende på campus, og studentorganisasjonene ved ICMS har sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke. Hvert semester er det «bli-kjent-fest» og avskjedsfest, foruten fredagsfest hver uke arrangert av ICMS. Det finnes blant annet en egen klubb for de skandinaviske studentene, slik at du fort blir kjent med de andre studentene, der det blant annet blir arrangert talentshow, karaoke og filmkvelder.

GoStudy Sydney vil også arrangere egne arrangementer og aktiviteter for våre studenter.

ICMS tilbyr studentene å delta i idretter som basketball, volleyball, tennis, svømming, fotball og yoga. Hvis du liker spenning og action, kan du prøve innendørs fjellklatring, fallskjermhopping, rafting, seiling, fiske, surfing, dykking og ridning.

Opplevelser

Hverdag