Skip to main content

Barcelona

I Barcelona får du alt det beste Spania og middelhavet har å by på. En levende og historisk gamleby full av sjarmerende gater, store hvite strender, og en moderne bydel med verdenskjent arkitektur! Her kan du nye studietilværelsen i en kombinasjon av storbyliv og strand!

Studier

Om Barcelona

I Barcelona får du en smak av livet i Spania, og en følelse av å leve i et internasjonalt miljø.

Barcelona tar i mot studenter fra hele verden som ønsker seg en ordentlig smak av Spania. Universitetet i byen er et av verdens eldste, og hele den historiske bykjernen er full av livsnytere som kommer hit for å kjenne på stemningen og nyte det gode kjøkkenet. Her finner du mat, smaker og mennesker fra hele verden. Byen har sin egen strand, og strendene strekker seg langt bortover langs kysten i begge retninger.

Studentene bor i sentrale leiligheter sammen med andre medstudenter, som regel i kort gangavstand til skolen. Tiden utenom skole kan du bruke til å rusle rundt i de gamle gatene, dra på bystranden eller oppdage noen av de andre strendene litt lenger unna. Det er også en fryd å bare observere folkemengden på en av de utallige kafeene som finnes her. Hver dag i Barcelona er en opplevelse i seg selv!

Sammen drar vi på utflukter og sammenkomster hvor vi får lære mer om byen. Når du drar hjem skal du sitte igjen med en hel del opplevelser, kunnskap og erfaringer som gjør at Spania for resten av livet er litt ditt også!

Opplevelser

Hverdagen i Barcelona