Skip to main content

STUDIER

Personlig trener

Som personlig trener student vil du være student ved Udayana University. Undervisningen vil foregå på Norsk og engelsk og holdes av dyktige forelesere fra både Norge og Indonesia. Undervisning i studiet vil være basert på forelesning og praktisk undervisning, i tillegg til problembasert læring i mindre grupper.

Studie

Studiepoeng: 30
Varighet: 16 uker
Avreise: Februar og september

Hold av studieplass

Om studiet

Personlig Trener 1 er et modulbasert studium bestående av tre hovedmoduler som fordeles ved åtte fag ved Udayana University:

Treningsfysiologi og anatomi:
Ved gjennomført studium skal undervisningen gi studenten kunnskap innen treningsfysiologi og anatomi som er relevant for utøvelse som personlig trener.

Treningsplanlegging og PT-rollen:
Ved gjennomført studium er denne modulen ment å gi kunnskaper om- og innsikt i pedagogiske metoder med tanke på formidling og veiledning innen personlig trener-virksomhet. Modulen er også ment å gi kunnskap innen helse- og livsstils-problematikk relevant for personlig trener-virksomhet.

Instruksjons- og spotting-teknikker:
Undervisningen skal gi innføring og erfaring i praktisk instruksjons- og spotting-teknikker som er relevant for personlig trener-virksomhet.

Ved studieslutt har man både praktisk og skriftlige eksamener, som gjennomføres på studiestedet.

Etter bestått eksamen får du akkreditert 30 ECTS studiepoeng, internasjonal sertifisering gjennom EHFA både på deres Level 3 (Fitness Instructor) og Level 4 (Personal Trainer LEVEL 4). Disse kan du benytte dersom du skal jobbe både i og utenfor Norge.

Dersom du ikke har generell studiekompetanse kan du fortsatt ta Personlig-trener som et kurs, men du vil da ikke kunne søke Lånekassen om støtte i form av lån og stipend.

Hverdagen

Hold av plass

Du kan holde av en plass helt uforpliktende. Vi vil ta kontakt med deg så du lett kan få svar på akkurat dine spørsmål. Vi vil også oppdatere deg med relevant informasjon om studietilbudet du har valgt.

    Studentene