Skip to main content

STUDÉR

Bachelor i Management

Ved ICMS i Sydney kan du ta hele bachelorgraden din innen management. På bakgrunn av vårt samarbeid med ICMS, vil vi være tilgjengelig for veiledning før, under og etter studiet. Hjelpen du får fra GoStudy er helt kostnadsfri for deg som student. Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen og de spørsmål du måtte ha.

Studie

Studiepoeng: 180
Varighet: 2,75 år
Avreise: Februar og September

ICMS i Sydney

Som student ved International College of Management Sydney blir du en del av et levende, internasjonalt universitetsmiljø ved et anerkjente og prisbelønnet universitet. International college of Management (ICMS) ligger på halvøyen Manly, ca 15 minutter unna storbyen Sydney.

Undervisning foregår på engelsk av ICMS sine dyktige og anerkjente forelesere. I tillegg til forelesninger vil det også være gruppearbeid, hjemmeoppgaver og prosjektarbeid.

ICMS er en av verdens fremste utdanningsinstitusjoner. ICMS er høyt ansett av fagfolk og har vunnet mange priser de siste tiårene. ICMS vant blant annet i 2010 Australske Business Award for Marketing excellence, samt 2010 Premiers NSW Export Award for Education.

Se studietilbudene lenger nede på siden, eller ta en titt på ICMS sin egen nettside her.

ICMS`s studieprinsipper: 
ICMS har i flere år levert utdannng av høy kvalitet, og har utstyrt nyutdannede med de kunnskaper og ferdigheter som trengs for å lykkes. Følgende prinsipper brukes for å underbygge alle kurs og beholde kvaliteten i instutisjonen.

1. Karriere-fokusert
Med kurs som utvikler moderne kunnskap og ferdigheter som trengs for å lykkes.

2. Globalt
Med kurs som utforsker internasjonale perspektiver.

3. Tilkoblet
Med kurs som fremmer koblingen mellom studenter, ansatte, bransjepartnere og samfunnet

4. Styrkende
Med klarhet og åpenhet slik at alle vet hvordan suksess ser ut.

Ler mer om ICMS`s studieprinsipper her.


Studentlivet ved ICMS
Studentmiljøet ved ICMS er internasjonalt og mangfoldig, med studenter fra mer enn 50 nasjoner. Det skjer alltid noe spennende på campus, og studentorganisasjonene ved ICMS har sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke. Studentorganisasjonene ved ICMS har sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke. Det finnes blant annet en egen klubb for skandinaviske studentene, slik at du blir kjent med de andre studentene.

Som student ved ICMS bor du i «doorms» på campus. Størrelsene på rommene varierer, og du kan havne på rom med en eller flere fra samme kjønn. Jenter og gutter er innlosjert i hver sin «fløy» på campus. Hver dag serveres det frokost, midddag og lunch på campus – hvor du selv forsyner deg fra en buffèt. Alle studentene går med skoleuniform, noe som gjør at du virkelig får følelsen av å studere på et internasjonalt universitet.

Har du spørsmål om studietilbudene, eller studieoppholdet? Send mail til: post@gostudy.no